Gastenboek

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Kees van den Bos ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Monster

De 'dubbel' gedaan. Was redelijk zwaar maar de voldoening is zo groot na afloop. Lekker met de loopmaatjes nog wat na borrelen en met 'wildvreemden' ervaringen delen. Gaaf. Top avond.


vrijdag 08 juni 2018
Kees van den Bos ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Monster

Nog twee nachtjes en dan mogen we weer. Ik doe weer lekker gek en loop zowel de 5 als de 10 km. Ken net. Super zin  in en niet te vergeten de afterparty. Ik reken weer op het Heijds volkslied!


woensdag 06 juni 2018
Heleen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Den Haag

Bedankt voor de organisatie. Wat een geploeter door dat zand....maar het maakte het wel heel leuk!

Volgend jaar hoop ik weer mee te lopen maar dan ren ik direct naar de vloedlijn om zo nog een beetje de vaart er in de kunnen houden.

Tot volgende jaar!

 


zaterdag 13 mei 2017
Anita kleijweg ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
De lier

Bedankt voor het gave loopje. Lekker zwaar, maar zo mooi over het strand met regenboog en soms mooie luchten. Ik heb genoten, houden zo het strand maakt het uniek. Jammer dat ik nachtdienst had en weg moest, wat de afterparty is ook altijd heel gezellig. Wie heeft de mooie fiets? Tot volgend jaar. Anita

 

 


zaterdag 13 mei 2017
Louisa Lusthof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Den Haag

Verzameling omloop Ter Heijde-shirts van trouwe fans.


Allereerst hartelijk dank alweer voor de goede organisatie.
Mijn man deed voor de 2e keer mee, mijn oudste dochter (12) voor de 5e keer en mijn jongste dochter voor de 4e keer (9). En ik, ik mocht alle spullen sjouwen.. ;-)
We zijn dus echte omloop Ter Heijde-fans.
Dinsdag kwam er ook nog iemand een presentje brengen omdat de tasje op waren!

verzameling shirtjes

Ik wil graag deze leuke foto delen van onze verzameling shirtjes van de omloop.

Groetjes, Louisa Lusthof


woensdag 01 juni 2016
Bas van Binnendijk ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Rotterdam

FOTO'S alle lopers - Omloop Ter Heijde 2016

 

Op vrijdagavond heb ik van de beide starts van de 5 kilometer én de 10 kilometer veel foto's gemaakt. Ook op het strand zijn alle lopers van de 5 kiolmeter én de 10 kilometer vastgelegd ongeveer aan het einde van het strand. Bij de 10 kilometer is iedere loper zowel in de 1e als de 2e ronde door mij gefotografeerd. Ook heb ik meerdere foto's na afloop van de uitreiking gemaakt. Mocht je naar een specifieke foto op zoek zijn, stuur dan een mailtje naar b4y@live.nl

met vriendelijke groeten

Bas van Binnendijk


woensdag 01 juni 2016
Leo Ravenstein ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Rijswijk

Dag,

Ik ben op zoek naar de foto's die gemaakt zijn vlak voor de finish op het strand, daar was ook een fotograaf aan 't werk.

Waar kan ik die vinden .... niet op de website en ook niet via de geplaatste link.

Leo Ravenstein


woensdag 01 juni 2016
Fep van den Ende ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Monster

Ik vond het als mede-organisator een bijzonder geslaagde avond. Dit jaar werkte het weer mee met een zonnetje en een gunstige wind op het strand. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord dat de Omloop weer terug is op het strand. De jubileum-makrelen en blaaskapel Herriemenie maakten de feestvreugde compleet. Er bestaat een site: https://leukeloopjes.wordpress.com/  Ik roep deelnemers van de Oploop Ter Heijde op om, via contact op die site, ons evenement te beoordelen, zodat we volgend jaar in de top 10 komen van leukste loopjes van Nederland!


dinsdag 31 mei 2016
Richard Paardekooper ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Wateringen

Mooie loop door langs de duinen en over het, uiteraard bijbehorende, zware strand. Met een t-shirt als aandenken én een lekkere makreel na afloop.

Dank aan de organisatie.


zaterdag 28 mei 2016
Edwin van Holsteijn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Delfgauw

Het was een zeer geslaagde avond! De kinderen hebben lekker gelopen en ze vonden vooral het luchtkussen een groot succes! Organisatie bedankt! tot volgend jaar..


vrijdag 27 mei 2016
 

Aantal bezoekers
Vandaag: 37 Deze week: 290 Deze maand: 1834 Totaal: 194666

Op dit moment zijn 18 gasten online