Gastenboek

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Heleen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Den Haag

Bedankt voor de organisatie. Wat een geploeter door dat zand....maar het maakte het wel heel leuk!

Volgend jaar hoop ik weer mee te lopen maar dan ren ik direct naar de vloedlijn om zo nog een beetje de vaart er in de kunnen houden.

Tot volgende jaar!

 


zaterdag 13 mei 2017
Anita kleijweg ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
De lier

Bedankt voor het gave loopje. Lekker zwaar, maar zo mooi over het strand met regenboog en soms mooie luchten. Ik heb genoten, houden zo het strand maakt het uniek. Jammer dat ik nachtdienst had en weg moest, wat de afterparty is ook altijd heel gezellig. Wie heeft de mooie fiets? Tot volgend jaar. Anita

 

 


zaterdag 13 mei 2017
Louisa Lusthof ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Den Haag

Verzameling omloop Ter Heijde-shirts van trouwe fans.


Allereerst hartelijk dank alweer voor de goede organisatie.
Mijn man deed voor de 2e keer mee, mijn oudste dochter (12) voor de 5e keer en mijn jongste dochter voor de 4e keer (9). En ik, ik mocht alle spullen sjouwen.. ;-)
We zijn dus echte omloop Ter Heijde-fans.
Dinsdag kwam er ook nog iemand een presentje brengen omdat de tasje op waren!

verzameling shirtjes

Ik wil graag deze leuke foto delen van onze verzameling shirtjes van de omloop.

Groetjes, Louisa Lusthof


woensdag 01 juni 2016
Bas van Binnendijk ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Rotterdam

FOTO'S alle lopers - Omloop Ter Heijde 2016

 

Op vrijdagavond heb ik van de beide starts van de 5 kilometer én de 10 kilometer veel foto's gemaakt. Ook op het strand zijn alle lopers van de 5 kiolmeter én de 10 kilometer vastgelegd ongeveer aan het einde van het strand. Bij de 10 kilometer is iedere loper zowel in de 1e als de 2e ronde door mij gefotografeerd. Ook heb ik meerdere foto's na afloop van de uitreiking gemaakt. Mocht je naar een specifieke foto op zoek zijn, stuur dan een mailtje naar b4y@live.nl

met vriendelijke groeten

Bas van Binnendijk


woensdag 01 juni 2016
Leo Ravenstein ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Rijswijk

Dag,

Ik ben op zoek naar de foto's die gemaakt zijn vlak voor de finish op het strand, daar was ook een fotograaf aan 't werk.

Waar kan ik die vinden .... niet op de website en ook niet via de geplaatste link.

Leo Ravenstein


woensdag 01 juni 2016
Fep van den Ende ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Monster

Ik vond het als mede-organisator een bijzonder geslaagde avond. Dit jaar werkte het weer mee met een zonnetje en een gunstige wind op het strand. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord dat de Omloop weer terug is op het strand. De jubileum-makrelen en blaaskapel Herriemenie maakten de feestvreugde compleet. Er bestaat een site: https://leukeloopjes.wordpress.com/  Ik roep deelnemers van de Oploop Ter Heijde op om, via contact op die site, ons evenement te beoordelen, zodat we volgend jaar in de top 10 komen van leukste loopjes van Nederland!


dinsdag 31 mei 2016
Richard Paardekooper ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Wateringen

Mooie loop door langs de duinen en over het, uiteraard bijbehorende, zware strand. Met een t-shirt als aandenken én een lekkere makreel na afloop.

Dank aan de organisatie.


zaterdag 28 mei 2016
Edwin van Holsteijn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Delfgauw

Het was een zeer geslaagde avond! De kinderen hebben lekker gelopen en ze vonden vooral het luchtkussen een groot succes! Organisatie bedankt! tot volgend jaar..


vrijdag 27 mei 2016
erik huisman ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
monster

Yo. Eindelijk zat het strand weer in de route. Eindelijk weer een echte Omloop Ter Heijde. Het was dus weer geweldig. Tegenwind op het duinpad. Vrijwel elke meter meter op het strand mul zand. Vriwel elke meter daar moeten veroveren. Constant je pad zoeken. En lekker door blijven lopen natuurlijk, want de man die vanachteren opstoomt die laat je er toch niet langs? Op de laatste helling  je maag voelen samenknijpen, maar kunt, je wilt niet verslappen, want die man lijkt de informele tweestrijd in zijn voordeel te gaan beslissen. Het komt zelfs tot een eindsprint. Ja, de Omloop Ter Heide had weer alles.Hou dat strand er maar in oor volgens jaar.     


vrijdag 27 mei 2016
Uit leukste loopjes blog ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Monster

De thuisblijvers kregen ongelijk. Het was nat, er waren wat flitsen te zien, maar ondanks dat was het uitstekend loopweer met veel zuurstof en een minder hoge temperatuur dan voorspeld. Wat wel aanwezig was, waren de hoempapa band (dit keer uit Naaldwijk, Kap Nah uit den Haag was eindelijke gekapt), de loterij, het fruit, het gratis t-shirt, de goedkope biertjes en de gezelligheid.

En natuurlijk de regionale toppers. Zelf had ik voor de 5 km gekozen. Na de gebruikelijke aanloopproblemen (het vinden van de startplek in de wereldstad Ter Heijde met een onvindbare straat door de navigatie) was ik nog net op tijd voor de start (met een warming up van 1 minuut).

5Km in verkoelende regen

Voor me zag ik clubgenoot Issam al op de eerste rij klaar staan. Zelf had ik mijn zinnen gezet op een snelle tijd in de 19 minuten en stiekem ook een PR dat op 19.31 stond. De eerste kilometer en de laatste kilometer waren in een snelle 3.38, de drie tussenliggende kilometers waren rond de 4 minuten. Ik had weer het gebruikelijke gevecht met Lisanne Duivesteijn (inmiddels lid van Olympus 70 eTer%20Heijde%20Omloop%202015marlonvoornn in gezelschap van clubgenote Lindsey van Marrewijk), die mij voor de eerste kilometer al weer inhaalde. In de tweede kilometer kon ik op de twee gemene stukjes omhoog weer bij de dames aansluiten. Na 3,5 kilometer op het einde van het fietspad langs de zee lieten Lindsey en ik de jonge Lisanne achter. Bij de laatste bocht richting dorp moest ik ook een gaatje laten richting Lindsey. Inmiddels hadden we een drietal heren ingehaald. Voor me liepen Issam en de 2e dame Irene Aldersma, die steeds dichter in het zicht kwam. Achter me liep barefoot runner Marlon Voorn, die het spoor goed volgde. Aangemoedigd door Rob, Marlon en “de witte Keniaan” Ton, kon ik nog wel een heer inhalen, maar leek het gat naar Lindsey te groot.Ter%20Heijde%20Omloop-2015AVeindsprint Op het laatste hellinkje in de bocht (dit jaar liepen we linksom het dorpsplein) viel ze wat terug en met een jump kon ik er toch nog langs in de laatste 50 meter. De beloning was een nieuw PR van 19.16, fruit en een blauw ter Heijde shirt. Na afloop ging ik naar huis met een grote doos vol met gezonde groenten, die ik won in de verloting in het clubhuis.  Ookclubgenoten Rob, Mattijs en Simone gingenn naar huis met bloemen en een kistje Westlands gezond. Zij werden allen derde in hun leeftijdsklasse.

Ter%20Heijde%20Omloop%202015-10kmDe 10 km werd zoals verwacht een prooi voor Rene de Lange van AV de Koplopers in 33.35. Tweede werd clubgenoot Marc Rotsaert op ruime achterstand, voor Menco Schuurman die het feestje voor de Delftse vereniging compleet maakte. De lopers hadden toch wel last van de benauwdheid in de tweede ronde. Ook kwamen de lopers binnen met een golf vliegende mieren op shirt en lichaam, iets waar de lopers toch enige hinder van ondervonden.


zaterdag 18 juli 2015
 

Aantal bezoekers
Vandaag: 3 Deze week: 3 Deze maand: 3080 Totaal: 171644

Op dit moment zijn 29 gasten online